<body>
vrijdag 5 september 2008

Call for proposals

Dé Managementconferentie

Dé Managementconferentie voor de BVE-sector is met circa 1000 deelnemers uitgegroeid tot een begrip in de sector.

In 2009 zullen drie ROC’s en één AOC gastcollege zijn. Dit jaar zal het thema “netwerken” als rode draad door de conferentie lopen, zowel inhoudelijk als in de opzet.

Dit kan zowel gaan om netwerken intern binnen uw eigen organisatie als met de wereld eromheen, de relatie met het bedrijfsleven en de beroepskolom.
Denk aan netwerken met uw eigen leerlingen middels panels, discussieavonden en het bezoeken van hun wereld. Wij willen tijdens deze conferentie ruimte geven aan dit soort andere invalshoeken van netwerken.
Graag nodigen wij iedere betrokkene in de onderwijssectoren BVE & VMBO van harte uit een bijdrage te leveren aan de inhoud van deze conferentie Good practices, innovaties, u mag alles aandragen wat direct of indirect onder de in het schema genoemde programmalijnen past. Laat van u horen!
Het wordt wederom een conferentie voor en door deelnemers. Dat wil zeggen dat deelnemers gevraagd worden zelf input te leveren voor het programma De presentaties en workshops worden uit eigen kring geselecteerd “brengen en halen” is het motto bij deze call for propsals.

Mede namens de gastcolleges
Wellantcollege, ROC Rivor, ROC Leiden, Da Vinci College

Presentaties indienen kan tot 6 oktober via www.cviweb.nl

Een reactie plaatsen

<< Startpagina


vraag info over deze reis
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing items in a set called Netwerken. Make your own badge here.