<body>
vrijdag 5 september 2008

Netwerken in Noordwijkerhout

Op 25 en 26 maart vindt het belangrijkste netwerk event voor onze sector plaats. Voor velen de gelegenheid om nieuwe ideeën te toetsen of geïnspireerd te raken voor nieuwe activiteiten. Natuurlijk ook de vindplaats van alledaagse oplossingen voor problemen die u morgen wilt aanpakken.
Een conferentie waarvan ditmaal drie ROC's en één AOC gastcollege zijn. Wellantcollege, ROC Rivor, ROC Leiden en het Da Vinci College werken samen onder het label 'WRLD' om van elkaars expertise en positionering gebruik te kunnen maken. We hebben er voor gekozen om hier op een netwerkende wijze invulling aan te geven. Dat is niet altijd even gemakkelijk, duurt wel eens wat langer, is soms een beetje tegennatuurlijk, maar levert ook vaak een inspirerende collegiale verassingen op.
Wij hopen dat de BVE conferentie 2009 bij u hetzelfde zal gaan oproepen. Door kennis te delen, van elkaars kracht gebruik te maken, uitgebreid te netwerken tijdens zowel het officiële als het officieuze programma, hopen we u twee inspirerende dagen te kunnen aanbieden. En natuurlijk hebben we geprobeerd om onze netwerkende samenwerking inhoudelijk te laten aansluiten op de thema's die er op dit moment binnen de wereld van de AOC's, vakscholen en ROC's toe doen, zodat u geïnspireerd op de conferentie zult terugkijken.
Mede namens mijn collega-bestuurleden van Wellantcollege, ROC Rivor, ROC Leiden en het Da Vinci College, nodig ik iedere beterokkene in de onderwijssectoren bve & vmbo van harte uit een bijdrage te leveren aan de inhoud van deze conferentie. Het centrale thema is "Netwerken".
Dr. Luc VerburghVoorzitter Wellantcollege

Een reactie plaatsen

<< Startpagina


vraag info over deze reis
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing items in a set called Netwerken. Make your own badge here.