14 november 2007
ROC Rivor bij ROC Einhoven en afsluitend diner
Alweer de laatste dag in Nashville. Op het moment dat jullie dit lezen zitten wij al weer in het vliegtuig op de weg terug naar huis.

Vanavond nog de laatste workshop gevolgd. Een heel interessante presentatie van ROC Eindhoven over hun integratie van deelnemersadministratie, rooster, cijferregistratie, de 850 uren norm, absentie en presentie, ELO in een allesomvattend systeem, dat ook nog CGO-proof leek!! We hebben heel wat aantekeningen gemaakt[op de foto Els].

Daarna vanavond het afsluitend dineer met de 'Dutch Delegation'. Erg weemoedig gevoel. Een week heel intensief met elkaar opgetrokken en morgen is het afgelopen. Er zijn flink wat afspraken gemaakt om het goede van deze week te continueren. En dat gaat gebeuren, dat weet ik zeker. Ook Els, Monique en ik hebben de afgelopen dagen veel met elkaar gesproken. Uit die gesprekken zijn heel veel waardevolle ideeën voor de toekomst ontstaan. Volgende week gaan we nog eens met zijn drieën bij elkaar zitten om dat niet te laten verdampen.

Het diner was weer heel bijzonder. Het restaurant had geen drankvergunning. Daarom moesten we onze eigen drank en ieder zijn eigen glas[zie foto] meenemen. Het werd heel gezellig, ondanks het verlies van een aantal flessen wijn bij het inladen.

Op de busreis terug een wat bedrukte stemming. In Nederland is het koud en Nashville was de afgelopen dagen warm in dubbel opzicht. Natuurlijk wil iedereen weer graag terug naar huis, maar eigenlijk wil niemand ook graag weg…….

Een reactie plaatsen

<< Startpagina


<< terug naar startpagina
Laatste berichten
Mobile Learning
Learning Styles: How can we use them effectively i...
Connected Colleges and Conneted Communities
?Round Robin? met elkaar!
Workshop Camtasia
Nashville (7) - Persoonlijke portals
Verslag van Rob Smit, Nova
Foto's Kees Engelhardt
Verslag van de Kennisnetavond
weblog rivor

Powered by Blogger