Startpagina
dinsdag 11 maart 2008
Hans Appel als keynote
In een vorig bericht werd al iets verteld over de keynote op de conferentie. Nu de programma boekjes verstuurd zijn kunnen we zijn naam ook noemen: Hans Appel van Sun Microsystems!
Sinds negen jaar werkt Appel als Chief Technology Officer bij Sun Microsystems Nederland B.V. Naast zijn functie bij Sun Microsystems is hij Lector "Multidisciplinaire Informatica" aan de Hanzehogeschool Groningen. Met behulp van multidisciplinaire ontwikkelteams worden onder zijn leiding vernieuwende projecten op een onorthodoxe wijze uitgevoerd.

Hij is auteur van vele artikelen en van inmiddels zo`n negen boeken op het gebied van Informatie Technologie en de invloed van deze technologie op de maatschappij om ons heen.

Appel zegt altijd: "Ik heb twee vakken: technologie en marketing. De combinatie van die twee gebieden vormt een geweldige uitdaging. Het "bij" blijven op deze twee dynamische terreinen is een enorme motivator om te excelleren".

Labels:

Anonymous karin winters reageerde op 11 maart 2008 20:50

NIET MISSEN!!! Ik heb Hans Appel al eens gezien en hij is een zeer inspirerend en humorvol spreker. Niet te laat komen want vol is vol.

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina