Startpagina
 
08 november 2006
Eindverslag Jef van den Hurk
Vorige week plaatste ik een oproep voor alle medereizigers:
"Maak je een verslag van de sessies die je gevolgd hebt, deel die dan met de anderen via dit weblog door ze naar mij te sturen. Daarmee help je elkaar omdat je op die manier van veel meer sessie verslag zult kunnen uitbrengen dan je zelf gevolgd hebt!"

Inmiddels heeft jef van den Hurk van ROC Eindhoven zijn eindverslag, met de titel: "Email is voor bejaarden" klaar en heeft deze opgestuurd met toestemming om hier te plaatsen.

Het is een verhaal van 5 kantjes geworden waarin naast impressies van de conferentie ook verslag wordt gedaan van ons bezoek aan Piedmont College, de "Kennisnetavond" en de presentatie die door collega Willem van Dinther is verzorgd over "Het Eindhovens Model". Als bijlagen zijn bijdragen van Leo bakker en Tienko Siersema opgenomen.
Al met al het lezen meer dan waard, maar ik blijf nieuwsgierig naar meer verhalen. Tenslotte is niet iedereen bij dezelfde sessies geweest!
Zie ook: Externe link

Een reactie plaatsen

<< Startpagina


Abonneer u op de RSS feedWeblog ten behoeve van de studiereis 2006 naar de Conference on Information Technology in Charlotte, USA
redactie@cviweblog.nl
Laatste berichten
A New Generation of Learning
E-Learning 2.0 - Zijn wij er klaar voor?
Herontwerp mbo in Amerika
Partnership & Collaboration
A brilliant idea!
Andere geluiden
Kamerleden in Second Life
Lang leve de spoorwegen
We are boarding now in Minneapolis
Goed nieuws!

<< terug naar startpagina

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from cviweblog. Make your own badge here.

Powered by Blogger