<body>
dinsdag 10 februari 2009

Leren met een WOW Factor!?

De negende Managementconferentie voor BVE en & VMBO ‘Netwerken’ wordt gehouden op 25 en 26 maart 2009 in NH Leeuwenhorst te Noordwijkerhout. Het thema is dit jaar ‘Netwerken’
Het concept van deze conferentie “voor en door scholen” is uniek in Nederland. Tijdens de conferentiedagen worden meer dan 200 workshops georganiseerd. ‘Leren met de WOW Factor’, ‘Van turen naar Sturen , ‘AIDA: Alle docenten primadonna’s?’ zijn enkele van de aandachttrekkende workshoptitels.


Docenten, bestuursleden, Colleges van Bestuur en Beleidsmakers van ROC’s, AOC’s en vakscholen delen hun positieve en negatieve ervaringen op het gebied Netwerken. Met dit doel is conferentie in de loop der jaren een begrip geworden in de onderwijssector en trekt elk jaar meer dan 1500 belangstellenden uit het werkveld.

Programma
Er wordt een breed programma aangeboden met interessante presentaties, workshops en speciale sessies. De presentaties en workshops worden verzorgd voor en door deelnemers uit de dagelijkse onderwijspraktijk.

Gastcollege en Partners
Wellantcollege, ROC Rivor , ROC Leiden en Da Vinci College treden dit jaar gezamenlijk op als gastcollege onder de noemer WRLD. Een prachtig voorbeeld van Netwerken. De gastcolleges zorgen elk jaar weer, door inzet van studenten en medewerkers, voor een soepel verloop van de conferentie. Bovendien is de Managementconferentie voor VMBO en BVE ‘netwerken’ een prima project voor de studenten om praktijkgericht te werken. WRLD verzorgt tevens een sociaal en cultureel programma voor de deelnemers.

De Managementconferentie voor BVE en VMBO ‘Netwerken’ komt tot stand in samenwerking met een aantal conferentiepartners, waaronder MBO2010, Kennisnet, Platform Betatechniek en Het Platform Beroeps Onderwijs. Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen heeft deze conferentie mede mogelijk gemaakt. Tevens zal mevrouw van Bijsterveldt de conferentie openen op 25 maart.


Meer informatie over de conferentie en deelname is te vinden op: http://www.cviweb.nl

Een reactie plaatsen

<< Startpagina


vraag info over deze reis
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing items in a set called Netwerken. Make your own badge here.