zondag 14 maart 2010

Dit weblog is verplaatst!


Dit weblog is verplaatst naar: http://veldhoven2010.blogspot.com.
U wordt automatisch doorgeleid naar het nieuwe adres.
U kunt ook hier klikken.

maandag 8 maart 2010

CvI Mobiel!

Deelnemers en presentatoren let de komende tijd goed op je postvak, want misschien komt een van de mobiele koffertjes met de CvI Mobiel wel naar jou! Op de CvI Mobiel ontvang je handige tips en tricks die jou meer vertellen over de conferentie en de aandachtspunten op het gebied van Onderwijsvernieuwing en ICT.

Om jullie deelnemers en presentatoren te informeren gaan er koffertjes met CvI Mobiels door Nederland. Er zijn tien mobieltjes in de omloop. Misschien krijg jij binnenkort een koffertje met daarin een mobiel. Deze mag jij dan de hele week gebruiken om meer te weten te komen over De Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT Het Consortium voor Innovatie stuurt de personen die de mobiel in hun bezit hebben ook tips en tricks over de conferentie en de interessegebieden van de deelnemers. Dit zodat je als presentator of deelnemer goed voorbereid bent voor de conferentie.

Heb jij een CvI Mobiel ontvangen?
Stuur dan al jouw vragen zo snel mogelijk door naar het Consortium voor Innovatie. In de loop van deze week ontvang je een envelop van het Consortium voor Innovatie. Hiermee stuur je hem door naar een persoon van een ander college. Iemand die ook wel wat tips en tricks kan gebruiken over de conferentie en het leuk vindt om het mobiele koffertje te ontvangen. Houd je postvakje dus goed in de gaten, want wie weet krijg jij voor een week de CVI Mobiel.
zondag 14 februari 2010

Het programma overzicht

dinsdag 9 februari 2010

De wervingsfolder is uit!

zondag 17 januari 2010

CvI Community is LIVE!

Deze week zijn de wervingsfolders verstuurd voor Dé Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT De leefwereld van de leerling en is de inschrijving geopend.
Als extra verrassing bij die aankondiging zat een link naar de nieuwe CvI Community.
Een compleet nieuwe online Community, speciaal voor het BVE-veld en gericht op mensen met interesse in onderwijsvernieuwing en ICT! Waar mensen elkaar online ontmoeten, wensen uitwisselen, elkaar (verder) leren kennen en kunnen vinden waar anderen mee bezig zijn. En ook voor, tijdens en na de conferenties zal hier natuurlijk ook veel gebeuren.

Aanmelden
Iedereen die al bekend is in de database van het Consortium kan zich bij de Comunity aanmelden met het bekende e-mail adres, maar ook "nieuwe" belangstellenden kunnen zich makkelijk aanmelden. Bij het vullen van je profiel wordt gevraagd om jezelf een aantal trefwoorden mee te geven. Op basis van die trefwoorden kun je elkaar straks makkelijk vinden en informatie uitwisselen.
De Community wordt gebouwd door Paragin|Remindo en de komende tijd wordt er nog veel meer functionaliteit toegevoegd.

Vul je profiel
Naast wat standaard gegevens en die trefwoorden kun je in je profiel ook aangeven waar je naar op zoek bent en wat je zelf te bieden hebt. Zo gaan we via de Community straks ervoor zorgen dat vraag en antwoord voor, tijdens en na de conferentie nog beter bij elkaar gebracht worden! Een grappig onderdeel is Mijn leefwereld als leerling, waarbij je ook een jeugdfoto van jezelf kunt plaatsen. Hoe zag jouw wereld eruit toen je zelf als leerling in de schoolbanken zat?

Communityregels
De CVI Community is een initiatief van het Consortium voor Innovatie en is bedoeld als platform voor en door haar leden en bezoekers. Met z'n allen proberen we er een mooi, interessant, leerzaam, inspiratievol en vooral leuke online community van te maken. Om alles in goede banen te leiden hebben zijn daarom een paar regels voor het gebruik van deze community opgesteld.

Reacties
Heb je vragen, opmerkingen, kritieken of ideeën voor de CVI Community? Laat het dan direct weten via deze pagina. Zoals gezegd is de Community al wel live, maar nog lang niet af. De bedoeling is dat er straks nog veel meer interactie kan plaatsvinden. Heb je daar een briljant idee over, laat je dan vooral even horen!
dinsdag 12 januari 2010

Nieuw dit jaar! De verdiepingsconferentie

Nieuw dit jaar is de verdiepingsconferentie

In deze workshops van 2,5 uur ga je echt diep op een onderwerp in. Het wordt gezellig en boeiend. Doe mee met het spectaculaire spel JungleFire, volg een facinerende Masterclass Web 2.0 of deel je wijsheden en ervaringen met Wikiwijs. Keuze genoeg er zijn 15 verschillende workshops.


Anders dan bij het reguliere programma, waar vrije inloop is bij de workhops, moet je je voor de verdiepingsconferenite -na aanmelding voor de conferentie- apart inschrijven via de online databank. Deze Verdiepingsconferentie is een jubileumcadeau van de conferentiepartners en het Consortium voor Innovatie.

Er zijn géén extra kosten aan verbonden.
klik hier om je in te schrijven
dinsdag 20 oktober 2009

Voortgang

Achter de schermen wordt inmiddels hard gewerkt aan de voorbereidingen voor de komende conferentie in het conferentiecentrum NH Koningshof te Veldhoven. Medewerkers van het Consortium hebben al diverse bezoeken aan het centrum gebracht.

De mogelijkheid die geboden wordt voor eigen standbouw op de informatiemarkt is uitverkocht! Dit betekent dat ook de belangstelling vanuit leveranciers voor deze conferentie groot is!

De voorinschrijving voor leden College van Bestuur is vanaf 2 december geopend.
Vanaf 4 januari kan iedereen zich inschrijven.

De programmacommissie is bij elkaar geweest en de beoordeling van de ingediende presentatievoorstellen is in volle gang. Deze beoordeling zal begin december afgerond zijn.
In de eerste week van december kunnen de presentatoren bericht verwachten.

Het Horizon College is druk bezig met het invullen van het avondprogramma.
Dit programma zal ook plaatsvinden in conferentiecentrum NH Veldhoven.
De leefwereld van de leerling