maandag 3 november 2008
Van klankschalen naar de Educause
Van Ontspanningsoefeningen en klankschalen naar Educause 2008 in Orlando.

Wat ben ik een bofkont dat het CVI haar nek heeft uitgestoken om op de IT conferentie in maart in Maastricht de workshop ontspanningsoefeningen en klankschalen toe te laten in het programma!


Daardoor mocht ik deelnemen aan de studiereis naar Orlando Florida waar Educause plaatsvond. *)
Een hele week op stap met collega’s uit andere ROC’s en mensen uit de “ondersteunende” sfeer waaronder KPC, adviseurs, uitgevers, en uiteraard het CVI.

Een programma met veel verschillende klanken; het bezoek aan Valencia College waar we zeer open en hartelijk zijn ontvangen, de conferentie zelf met een aantal inspirerende toppers, de gesprekken met vele collega’s, de gezellige uitstapjes om wat meer van Amerika te zien en te beleven. Het etentje op woensdagavond en het programma op Universal City Walk. De goede accommodatie waar we mochten verblijven, een goed georganiseerde reis.
Voor mij zat er geen enkele wanklank in, ik heb met volle teugen genoten van deze inspirerende week; HARTelijke Dank aan iedereen die daar een bijdrage aan heeft geleverd!

Ik hoop dat het CVI blijft openstaan voor andere invloeden en deze toelaat op haar conferenties; onderwijsland moet gebruik kunnen maken van ALLE goede middelen die er zijn om studenten te laten leren en zich te ontwikkelen als mens. Daarnaast is het wezenlijk dat de onderwijsgevenden zich kunnen blijven ontwikkelen en verzorgd worden om hun opdracht in het onderwijs goed en met veel enthousiasme en liefde uit te voeren.
Dank voor jullie inspirerende bijdrage hieraan.

Hartelijke groet
Lily Guyt – Schrijnemakers
“Singingbowlgirl”
Leeuwenborgh Opleidingen.


*) Lily Guyt ontving op de IT conferentie in Maastricht de prijs voor beste presentator en won daarmee haar reis naar de Educause! Zie ook: beste presentator

Een reactie plaatsen

<< Startpagina