zondag 2 november 2008
De foto's stromen binnen
Er zijn de afgelopen week natuurlijk heel veel foto's (maar ook filmpjes) gemaakt en het zal nog een hele klus worden om die allemaal een plekje te geven.
Het Consortium heeft een eigen Flickr account waar Ellen en Willem alle (door hen) gemaakte foto's plaatsen. We brengen ze onder in rubrieken zodat een en ander wat makkelijker is te vinden.
Kijk op de Flickr pagina van het CvI en klik op de verschillende sets.

Daarnaast zijn er deelnemers die een eigen account hebben, bij Flickr of bij Picasa. Als je een Google account hebt kun je bij Picasa gratis foto's plaatsen!
Maaike Stam heeft dat inmiddels gedaan en stuurde ons de link naar haar album. Zo'n album is ook heel mooi als slideshow te embedden op een website of weblog.
Als voorbeeld hieronder de foto's van Maaike (bedankt!)Heb je ook ergens foto's geplaatst en wil je ze delen met de andere deelnemers, stuur dan even een link naar redactie@cviweblog.nl.
Maak je een verslag van je reis voor het thuisfront? Ook die kan natuurlijk hier geplaatst worden zodat we er met z'n allen wat aan hebben!
"Je kunt pas vermenigvuldigen als je leert te delen"
Stuur je verslagen daarom naar redactie@cviweblog.nl en wij zorgen voor plaatsing!
(Een link naar een eigen weblog is natuurlijk ook prima)

Blogger Ellen Elemans reageerde op 3 november 2008 09:06

Mooie foto's Maaike! Lekker even nagenieten. Wij zijn ook nog volop bezig onze foto's te plaatsen... best veel werk, want we hebben zóveel gedaan!

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina