<body>
dinsdag 31 maart 2009

WEB 3.0 learning: Probleem of oplossing?

Tegenwoordig kan met een simpele druk op de knop de gehele wereld realtime deelgenoot zijn van ervaringen opgedaan aan de andere kant van de wereld. Zonder tussenkomst van dure, tijdrovende technieken; zoals hosting, media servers, netwerken, elo’s, dure camera’s en filmploegen. Dit proces zien we ook in het onderwijs. Het is nu zo dat elke student en elke docent in staat is om op een eenvoudige en gestructureerde wijze realtime zijn of haar leren leren zelf te realiseren, waarbij gebruik wordt gemaakt van mobieltjes, i-phones en/of digitale fotocamera’s. En erger, binnen enkele seconden over de hele wereld te delen met anderen. Een way of life voor veel van onze studenten maar wel met ernstige gevolgen voor uw organisatie! Of, toch niet?

In deze workshop hebben we dan ook getracht, middels een discussie aan de hand van de brainteasers in de powerpoint presentatie en een enquête, een antwoord te vinden op de vele vragen die altijd opkomen bij de inzet van ict of tegenwoordig WEB 3.0 learning in onderwijsorganisatie.

Belangstellenden kunnen daarom de powerpoint en de uitslag van de enquête downloaden. Heeft u nog vragen neem dan gerust contact met mij op.

Toon Rekkers
e-mail: t.rekkers@kw1c.nl

Een reactie plaatsen

<< Startpagina


vraag info over deze reis
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing items in a set called Netwerken. Make your own badge here.