<body>
dinsdag 31 maart 2009

Verdwenen jas

Na zo’n succesvolle conferentie ga je toch op enig moment naar huis. Wat een afknapper als dan blijkt dat je jas verdwenen is! Ik had hem niet in de bewaakte garderobe gehangen, want ik ben nog steeds te goed van vertrouwen. Zo denk ik ook nog steeds: misschien heeft iemand per ongeluk de verkeerde jas meegenomen. Vandaar dit berichtje: als je inmiddels gemerkt hebt, dat je met de verkeerde jas en sjaal bent thuisgekomen, bel me dan even op: 06-29547325.

Signalement: zwarte wollen jas, tamelijk nieuw, maat 40, ¾ model, met capuchon, zonder ceintuur (want die ligt nog thuis). In de mouw van de jas zat een veelkleurige sjaal, die ik van mijn dochter heb gekregen.
Mocht iemand de jas gevonden hebben, dan graag even een telefoontje.

Alvast bedankt,
Annemieke Zevenhuijzen

Een reactie plaatsen

<< Startpagina


vraag info over deze reis
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing items in a set called Netwerken. Make your own badge here.