<body>
vrijdag 27 maart 2009

Tagloos en titelloos, maar vraag aan publiek.

Had me voorgenomen van alle workshops die ik bijgewoond heb een verslag te maken. Uitzonderingen bevestigen de regel. In plaats daarvan wil ik een vraag stellen aan deelnemers aan een workshop: wanneer hebben we het lef weg te gaan of stevige feedback te geven als een workshop de beloofde inhoud niet dekt?
Ook ik merkte dat mijn presentatie niet helemaal was wat sommige mensen verwachtten en toch blijven mensen zonder iets te zeggen zitten. Pas aan het einde van mijn (te korte) verhaal kwamen vragen van andere aard. De presentatie waar ik geen verslag van doe dekte de lading niet, de presentator was onvoldoende inhoudelijk op de hoogte en ik verwijt het mezelf dat ik in plaats van Twitteren aan de achterkant niet opgestaan ben en gezegd heb dat er onzin verkocht werd.
Leermoment voor mijzelf en hopelijk ook voor anderen: zeg eerder iets als je vind dat het niet is wat je verwacht of het er niet mee eens bent, dat verlevendigt de interactie en de workshop. Netwerken is ook geven....

Een reactie plaatsen

<< Startpagina


vraag info over deze reis
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing items in a set called Netwerken. Make your own badge here.