Startpagina
vrijdag 28 maart 2008
Beste presentator
De prijs voor de beste presentator van deze conferentie is gegaan naar Lily Guyt van Leeuwenborgh Opleidingen voor haar workshop 012 klankschalen:

"Een sessie van 60 minuten waarin ontspanningsoefeningen worden gedaan en een korte klanksessie met klankschalen aangeboden wordt. De overprikkeling en eenzijdige belasting van de hersenen via de zintuigen, in de huidige maatschappij, creëert onrust en onbalans tussen beide hersenhelften. In de afgelopen jaren worden we binnen het onderwijs geconfronteerd met een veranderde deelnemer, en een eenzijdige en in uren teruggebrachte lessentabel. Om talent te ontdekken en te ontwikkelen is balans tussen beide hersenhelften, tussen lichaam en geest, en tussen inspanning en ontspanning noodzakelijk. Dit vraagt een onderwijsaanbod waarbinnen beide hersenhelften geactiveerd worden, en ook aandacht is voor fysieke ontlading."

De prijs die zij met haar presentatie gewonnen heeft is deelname aan de studiereis naar de Educause in Orlando, die het Consortium voor Innovatie in oktober 2008 organiseert!
Deze conferentie vindt plaats van 28 oktober tot 31 oktober 2008.
Heeft u ook interesse in deelname dan kunt u dit kenbaar maken door een mail te sturen naar: info@cviweb.nl

Blogger Ellen Elemans reageerde op 29 maart 2008 10:07

Als dát geen onderwijsvernieuwing is... Lily gefeliciteerd!

 
Blogger Bert Plaat reageerde op 31 maart 2008 09:18

Eindelijk;
Het ging weer over mensen.
Een verademing na de ICT overkill die gelukkig genadeloos en geheel terecht werd afgestrafd met een stroomstoring!

 
Anonymous Anoniem reageerde op 31 maart 2008 09:50

Mario de Jong schreef: volstrekt onbegrijpelijk. Een conferentie over ict die een presentatie over klankschalen een prijs geeft. Volgende keer kom ik in mijn berenvel en ga ik met mijn wichelroede op zoek naar de negatieve aura's die spellingsfouten teweegbrengen (afgestraf is met een ....)

 
Anonymous Willy Kruijntjens reageerde op 1 april 2008 01:12

Volstrekt eens met Anoniem (Mario de Jong): hoezo overkill aan ICT???? Hoezo gelukkig genadeloos en terecht afgestraft??? (overigens met een 't' op het eind maar dit terzijde)
Als dhr. Plaat dit meent te kunnen zeggen over een conferentie die duidelijk in het teken staat van ICT en onderwijs dan begrijp ik niet wat hij in ICT land te zoeken heeft!
Verder voelt hij blijkbaar niet aan dat deze reactie een klap in het gezicht is van al die mensen (en met name de studenten) die van deze conferentie in technische zin een succes hebben gemaakt.
Juist die studenten zijn door de stroomstoring de dupe geworden omdat zij hun terechte applaus zijn misgelopen!
Ik vind dit dus een misselijke opmerking al zou die sarcastisch bedoeld zijn!
Overigens gaat het ook in ICT om mensen! Immers, ICT middelen en processen zijn dienstbaar aan mensen! Als dhr. Plaat denkt dat ICT niet over mensen gaat maar alleen over hardware en software dan kan hij beter emigreren uit ICT land; per slot van rekening kan hij nog altijd Bonzai boompjes gaan kweken!

 
Blogger Bert Plaat reageerde op 1 april 2008 02:22

Terechte opmerking Willem. De heer Plaat biedt daarom hierbij zijn oprechte excuses aan. Verder is het verstandig dat hij de komende weken eens goed tot rust komt. Want hard gewerkt voor ICT heeft hij als geen ander. Een burn out komt soms onverwacht om de hoek kijken!

Vriendelijke groet

 
Anonymous Moniek Verhaaren reageerde op 2 april 2008 20:40

Jongens, jongens, trek die berenvelletjes eens even uit en doe eens een beetje aardiger tegen elkaar!
De studenten zijn wel degelijk bedankt, zoals uit het filmpje blijkt.
En die klankschalen: tja.. ook niet helemaal mijn ding, maar wel apart en democratisch gekozen door conferentiegangers.
Wie weet komt er volgende conferentie wel iemand die blijkt stroom op te kunnen wekken vanuit zo'n klankschaal. De techniek staat voor niets!

 
Anonymous Anoniem reageerde op 11 april 2008 16:20

Jammer dat niet bij alle workshops beoordelingslijsten uitgedeeld werden....

vervelend dat ook presentatoren niet op de hoogte waren van deze manier van beoordelen...

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina