Startpagina
woensdag 30 januari 2008
Thinking out of the Box
De opening van de conferentie zal verzorgd worden door iemand die inmiddels zo’n 37 jaar actief is in de automatisering.
Hij is sinds tien jaar Chief Technology Officer bij één van de weinige IT-bedrijven waar het ontwerp van silicon tot eindproduct nog binnen dezelfde onderneming plaatsvindt. Met behulp van multidisciplinaire ontwikkelteams worden onder zijn leiding vernieuwende projecten op onorthodoxe wijze uitgevoerd.
Hij is auteur van vele artikelen en van zo’n inmiddels negen boeken op het gebied van Informatie Technologie en de invloed van deze technologie op de maatschappij om ons heen.

Uit zijn presentatie:
"Het is 2008, we laten het oude traditionele administratieve automatiseren achter ons, en staan open voor nieuwe frisse ideeën. Nagenoeg ieder product, iedere nieuwe dienst, bevat een element van ICT. We stevenen steeds meer af op een wereld van slimme omgevingsgevoelige systemen. Een wereld met sensors & actuators. Een wereld waar het leuk, aantrekkelijk en uitnodigend is om met mijn passie: computer science, in aanraking te komen. We gaan die wereld verkennen. Kijken hoe en wat er wordt geïnnoveerd, en wat dat voor ons betekent. In onze dagelijkse bezigheden maar ook in de toekomstige mogelijkheden."

Labels:

Een reactie plaatsen

<< Startpagina