Startpagina
 
23 november 2006
Extra verslag Piedmont College
Vandaag ontving ik een verslag dat Magda Bruin en Marjan Vernooy samen geschreven hebben. Zij zijn een dag langer in Charlotte gebleven om nogmaals een bezoek te kunnen brengen aan Piedmont College. Dit gaf hen de gelegenheid met een aantal mensen dieper op een aantal zaken in te gaan. Dat dagje extra was zeker de moeite waard als je hun verslag leest. Heel fijn ook dat zij het met ons willen delen!

"Gebouwen en klaslokalen zijn ’s ochtends en de vroege avond behoorlijk bezet en andere delen van de dag vrij leeg. Er is een computer voor elke student. De lokalen worden met behulp van het roosterprogramma Astra schedule (http://www.aais.com/) ingedeeld. Studenten worden individueel ingedeeld, er is geen stamgroep door alle modulen heen. Men streeft naar een groepsgrootte van zo’n 20 tot 27 studenten per module (course). Bij practicum ruimtes is vaak plaats voor twaalf of 2x12 studenten. Minimale groepsgrootte is tien studenten, hieronder wordt een cursus gecanceld."

Klik hier voor het hele verhaal.

Een reactie plaatsen

<< Startpagina


Abonneer u op de RSS feedWeblog ten behoeve van de studiereis 2006 naar de Conference on Information Technology in Charlotte, USA
redactie@cviweblog.nl
Laatste berichten
Next year in Nashville
Verslag en foto's Karel
Eindverslag Jef van den Hurk
A New Generation of Learning
E-Learning 2.0 - Zijn wij er klaar voor?
Herontwerp mbo in Amerika
Partnership & Collaboration
A brilliant idea!
Andere geluiden
Kamerleden in Second Life

<< terug naar startpagina

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from cviweblog. Make your own badge here.

Powered by Blogger