Startpagina
 
24 oktober 2006
Web 2.0 Whirlwind

DSC_0447De laatste workshop van vandaag was inderdaad als een wervelwind. Barry Dahl had zich voorgenomen om in 60 minuten 36 gratis web 2.0 applicaties te laten zien, en hij kwam een heel eind. Het was alsof ik mezelf bezig zag: vol enthousiasme, klikkend van de ene pagina naar de andere zoveel mogelijk willen vertellen, wat natuurlijk maar half lukte, ook vanwege de trage verbindingen. Hij demonstreerde onder andere even het gebruik van de webcam door naar huis te bellen en toen zijn vrouw in beeld kwam: "Thanks to God you're dressed, since more than 50 people look at you".
Geheel in stijl staan alle links die wilde laten zien of course bij Zoho.
Natuurlijk heeft hij ook diverse blogs, zoals Far From a Shining Star... en Desire2Blog. Verder maakt hij gebruik van Desire2chat en Desire2podcast. Good for me kende ik alle links die hij liet zien. Hij was de eerste die zei dat iedereen z'n mobieltje mocht aanhouden, iets wat ik ook altijd doe bij presentaties.

Een reactie plaatsen

<< Startpagina


Abonneer u op de RSS feedWeblog ten behoeve van de studiereis 2006 naar de Conference on Information Technology in Charlotte, USA
redactie@cviweblog.nl
Laatste berichten
I begged my way in
Podcasting Made Easy
Verslag learning course
Rules of Engagement
A new generation of learning
Get in line please
Halloween
CIO meeting
Wat een dag!
Amerikaanse impressies deel II

<< terug naar startpagina

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from cviweblog. Make your own badge here.

Powered by Blogger