Startpagina
 
28 oktober 2006
Andere geluiden

Oct2006 NoCarolina 005Vandaag eens een tijdje op zoek geweest naar andere weblogs die berichten bevatten over de conferentie in Charlotte. Daarvoor maak ik gebruik van Google blogsearch en Technorati.
Eigenlijk valt het me best tegen. Op Nederlandse conferenties lopen volgens mij meer webloggers rond. Opvallend was dat ik nu ook wat minder positieve berichten tegenkwam, bijvoorbeeld van Barry Dahl, die zelf toch een heel goede workshop verzorgde.
Hij vraagt zich af wie ter wereld naar Republican U.S. House Rep Sue Myrick zou willen luisteren, "from the most do-nothing Congress in the history of the United States".
Ook heeft hij nog nooit zo veel gecancelde sessies gezien als dit jaar (is mij niet opgevallen) en hij vond het aantal sessies over podcasting wat te veel van het goede. Ik moet zeggen dat dat laatste mij juist zo geïnspireerd heeft. Zo zie je maar: zo veel zielen, zo veel gedachten.
Wat me zelf wel tegenvalt is dat de presentaties (van de keynotes) nog niet beschikbaar zijn. Moet ik dan toch mijn eigen trillende videobeelden gaan bewerken? In een reactie op Barry's blog vraagt iemand zich af waarom ze voor 2500 mensen maar 100 bagels beschikbaar hadden. Wat me wel opviel was dat er op dinsdagmiddag nergens meer een fatsoenlijk kop koffie te krijgen was. Alles zat gewoon dicht! In die zin kreeg ik de indruk dat "onze eigen" conferentie in Eindhoven een stuk beter geregeld is!

Anonymous Haye van der Werf reageerde op 30 oktober, 2006 15:39

Een aantal Power Point Presentaties is nu in ieder geval te vinden op de site van het Central Piedmont Community College.
De goede slotpresentatie van Terri Manning over de Millenials staat daar per abuis op Monday

 

Een reactie plaatsen

<< Startpagina


Abonneer u op de RSS feedWeblog ten behoeve van de studiereis 2006 naar de Conference on Information Technology in Charlotte, USA
redactie@cviweblog.nl
Anonymous Haye van der Werfreactie
Laatste berichten
Kamerleden in Second Life
Lang leve de spoorwegen
We are boarding now in Minneapolis
Goed nieuws!
Final Keynote
Email is voor bejaarden...
Listen to: Can you hear me now?
Can you hear me now?
Podcasting in het onderwijs
Tips en trucks

<< terug naar startpagina

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from cviweblog. Make your own badge here.

Powered by Blogger